Alexandre de Lisle

Gevormd op het “Conservatoire National des Arts et Metiers” in Parijs (CNAM),werkteAlexander in de bedrijfs organisatie , de Trustee , de oprichting en het beheer van vastgoedfondsen in Zwitserland en Europa .

Van Frans-Zwitserse oorsprong en doordrenkt van een sterke familie traditie op het gebied van meubels en klassieke collectie, is het in de "Laurancie Gallery" dat Alexandre de cultuur van de Groot Meester geabsorbeerd heeft. Zijn passie en interesse in alle vormen voor kunst leidde hem tot zijn vorming in Parijs met de Professor Bruno Lussato.

In duidelijke synergie met de leiders van Eeckman Art &Insurance, internationaal broker erkend voor zijn expertise in kunstwerk verzekeringen, werd Alexander in 2014 Administrator en Partner van het Zwitserse filiaal. Vertegenwoordigd in België , Frankrijk en Zwitserland , ontwikkelt Eeckman Art & Insurance oplossingen voor de verzekering van artistieke , private of publiek eerfgoederen en geniet het vertrouwen van de grote verzekeringsmaatschappijen, waaronder AXA Art, Hiscox, Lloyd's, Catlin