Robert Lievemont

Robert Lievemont heeft sedert de aanvang van zijn beroepsbezigheden in de makelaardij zijn weg gevonden. Hij is gestart bij de Antwerpse middelgrote firma Cagetra, later opgenomen in de Groep Reed Stenhouse. Vervolgens was hij Directeur bij de firma L.Van Eessel, later deel uitmakend van Marsh.

Einde de jaren 1980 startte hij zijn eigen makelaarsfirma I. B. C. & C°, gespecialiseerd in industriële risico's, fabrieken, havenbedrijven e.d. Op het einde van vorige eeuw droeg hij de aandelen van zijn bedrijf over aan de makelaar Aon Belgium, waar hij zijn carrière verder zette als Bestuurder in deze firma.

Gedurende al deze jaren was hij eveneens actief in verschillende sociale en culturele instellingen, was oprichter van de L.C. Antwerpen Haven en lid van diverse "Vrienden" van het M HKA, Rubenshuis, museum M van Leuven en verschillende andere musea. Dit was het gevolg van zijn interesse in beeldende kunst. Hij volgde de verschillende kunstrichtingen, bezocht ontelbare kunstbeurzen, biënnales, enz.

Dat was dan ook de aanleiding om in het begin van deze 21 ste. eeuw opnieuw te starten met . een makelaarsfirma I. & B. C. met als specialisatie "Kunst"verzekeringen en aldus zijn professionele activiteiten samen met zijn hobby kan uitoefenen.